skip to content »

457040.ru

Chat live seks shqiptar

Chat live seks shqiptar-88

Por ajo që ndodhi është që ai nuk dëshiron më të këtë seks me mua dhë më shmanget tërë kohën.Edhepse unë nuk do të heq dorë por do të vazhdoj ta provokoj dhe të kur më bije shansi përseri dua të qihem më të.

Chat live seks shqiptar-45Chat live seks shqiptar-53Chat live seks shqiptar-67

Dhe pa më ra ndërmend fare se ai është kthyer dola nga banjo e zhveshur për të shkuar tek rrobat e mia të cilat i kisha lënë në dhomen e ditës.Dhe kur dola nga banjo dola në korridor dhe mandej shkova në dhomen e ditës dhe ai ishte aty duke shikuar futboll në televizor dhe kur hyra disi u shtanga e tëra dhe ai po më shikonte dhe dola jashtë duke mbuluar gjinjtë e mi dhe i thash thash më zë të lartë të lutem bjeri rrobat e mija në banjo.Dhe ai mbledhi të gjitha rrobat e mia dhe erdhi në banjo dhe filloj ti kaloj tek dera duke futur doren.Filloj të qesh dhe iku dhe tek dera duke veshur patikat sportive të tij.Vrapova e I tash prit një minut a ka mundësi të më tregosh ku mund të gjej shampon për flokë të femrave sepse dëshiroj me bo një dush derisa ju të dy të vini më tregoj dhe mandej iku.Cili pozicion në film ishte më I miri dhe unë i thash se nuk dua ta komentoj.

U ngrit dhe tha shkova në dhome të fjetjes të pushoj sepse ishte tha i lodhur.

Kur më tha ta prisja aty ishte duke u përgatitur të dal më shokët e tij.

Dhe më tha mua kunat ndoshta ti nuk mërzitesh nëse të lë vetëm për disa orë në shtëpi. I tash por a bon me lëshu televizorin dhe kishte aty një DVD dhe kishtë një numer të madh të filmave tha nuk ka problem dhe shkoj në banjo të vazhdoj përgatitjet dhe derisa po shikoja tek filmat që kishte në DVD pashë një film që më ra shumë në sy, shkruante dicka në Frengjisht dhe nuk e kuptoja, e mora CD a futa në DVD dhe kur u hap filmi kuptova që ishte seks.

Shpesh herë kur isha vetem në shtëpi masturboja duke futur gishtat në vaginin time, dhe imagjinoja se po boja seks me të dhe shpërtheja në orgasm të madh.

Një ditë derisa po kalonte ai nga dhoma aty me degjoj duke bërtitur dhe hyri brenda e më pyeti cka kishte ndodhur dhe për fatin tim isha mbuluar me një batanije dhe i thashë se kisha parë një ëndërr të keqe.

Thash ai është në banjo ndoshta mo nuk vjen në dhomë të ditës por shkon drejtë jashtë.